İstemem Eksik Olsun / Rustu Asyali Istemem Eksik Olsun Bir Roman Bir Hikaye By Seyhmusnas : Tazıya tut tavşana kaç mı demeli?

İstemem Eksik Olsun / Rustu Asyali Istemem Eksik Olsun Bir Roman Bir Hikaye By Seyhmusnas : Tazıya tut tavşana kaç mı demeli?. Sesini çınlatmak, aklına esince şapkanı yan yatırmak. Eksik olsun böyle bir şöhret! Belki kaz gelir diye bana tavuk mu göndermeli? Yoksa bir fino gibi susta durmak mıdır ki, acep en münasibi? Onun bunun önünde hep boyun mu eğmeli?

Bir ağaç gövdesine dolanan sarmaşık gibi. Her sabah kahvaltıda kurbağa mı yemeli? Cyrano de bergerac'ın i̇stemem eksik olsun tiradı. Tazıya tut, tavşana kaç mı demeli? Ali kınık i̇stemem eksik olsun mp3 indir.

Ali Kinik Istemem Eksik Olsun Sarki Sozu Dinle Sarki Sozleri Muzik Dinle
Ali Kinik Istemem Eksik Olsun Sarki Sozu Dinle Sarki Sozleri Muzik Dinle from sarki-sozleri.org
Cyrano de bergerac i̇stemem eksik olsun tiradı. Tazıya tut, tavşana kaç mı demeli? Demek istediğim asalak bir sarmaşık olma sakın. Eksik olsun böyle bir şöhret, eksik olsun! Bir allah'ın aptalı gazetey eleştiri yacak diye hergün. Non merci cyrano de bergerac eser: Yahut eğilmekten mi ağrısın ötem berim? Ki acaba en münasibi istemem eksik olsun.

Eksik olsun böyle bir şöhret!

Onun bunun önünde hep boyun mu eğmeli? Eksik olsun böyle bir şöhret! Eksik olsun böyle bir şöhret, eksik olsun! Cumali, erdenetler'in yaşadıkları hayatı ve ilişkilerini garip bulduğunu söyleyince yamaç ona cyrano de bergerac'ın unutulmaz tiradı i̇stemem eksik olsunu okudu. Sonunda hayallerini yaşıyor bazı blogcular. Cyrano de bergerac i̇stemem eksik olsun tiradı. Tazıya tut tavşana kaç mı demeli? Belki kaz gelir diye bana tavuk mu göndermeli? Her sabah kahvaltıda kurbağa mı yemeli? Eksik olsun böyle bir şöhret! Sabah akşam dolaşıp pabuç mu eskitmeli? 'antrikot istemem, musakka olsun' diye şov yapan i̇mamoğlu'ndan kaz etli, kırmızı şaraplı çilingir sofrası. Sesini çınlatmak, aklına esince şapkanı yan yatırmak.

Sabah akşam dolaşıp pabuç mu eskitmeli? Şiir yazacak yerde eşe dosta gitmek. Sağlam bir arka mı bulmalıyım? Her sabah kahvaltıda kurbağa mı yemeli? Yahut eğilmekten mi ağrısın ötem berim?

Ipq1esumkmq96m
Ipq1esumkmq96m from cdn.yeniakit.com.tr
Bir allah'ın aptalı gazetey eleştiri yacak diye hergün. Kapı kapı dolaşŸıp pabuç mu eskitmeli? Yahut zayıflamak mı lazım adım görülsün diye şu meşhur gazetelerde. Sonunda hayallerini yaşıyor bazı blogcular. Tazıya tut, tavşana kaç mı demeli? Yahut eğilmekten mi ağrısın ötem berim? Tazıya tut, tavşana kaç mı demeli? Yoksa nasır mı tutsun, sürünmekten dizlerim?

Yoksa nasır mı tutsun sürünmekten dizlerim?

Eksik olsun böyle bir şöhret! Her sabah kahvaltıda kurbağa mı yemeli? Rüştü asyalı'nın yaptığı seslendirmenin bir bölümü internette bulunuyordu. Yoksa bir fino gibi hazırolda durmakmıdır. Yoksa bir fino gibi susta durmak mıdır ki, acep en münasibi? Ki acaba en münasibi istemem eksik olsun. İstemem eksik olsun tavşana kaç tazıya tut mu demeli kaz gelecek yerlere tavuk mu göndermeli yoksa bir fino gibi hazır olda durmak mıdır en münasibi i̇stemem eksik olsun marifet şiire koyup. Sesini çınlatmak, aklına esince şapkanı yan yatırmak. Sonunda hayallerini yaşıyor bazı blogcular. Bir allah'ın aptalı gazetey eleştiri yacak diye hergün. Yoksa nasır mı tutsun sürünmekten dizlerim? Eksik olsun böyle bir şöhret! Kapı kapı dolaşıp pabuç mu eskitmeli?

Sabah akşam dolaşıp pabuç mu eskitmeli? Eksik olsun böyle bir şöhret, eksik olsun! Non merci cyrano de bergerac eser: Şiir yazacak yerde eşe dosta gitmek. Tazıya tut tavşana kaç mı demeli?

Jeddwr1ndg7gmm
Jeddwr1ndg7gmm from pbs.twimg.com
Sabah akşam dolaşıp pabuç mu eskitmeli? Tazıya tut tavşana kaç mı demeli? Yoksa bir fino gibi hazırolda durmakmıdır. Tazıya tut, tavşana kaç mı demeli? Her sabah kahvaltıda kurbağa mı yemeli? Demek istediğim asalak bir sarmaşık olma sakın. Cumali, erdenetler'in yaşadıkları hayatı ve ilişkilerini garip bulduğunu söyleyince yamaç ona cyrano de bergerac'ın unutulmaz tiradı i̇stemem eksik olsunu okudu. Yoksa nasır mı tutsun sürünmekten dizlerim?

Şiir yazacak yerde eşe dosta gitmek.

Belki kaz gelir diye bana tavuk mu göndermeli? Cyrano de bergerac i̇stemem eksik olsun tiradı. Onun bunun önünde hep boyun mu eğmeli? Eksik olsun böyle bir şöhret! Varsın boyun olmasın bir söğütünki kadar. Yoksa nasır mı tutsun sürünmekten dizlerim? Cumali, erdenetler'in yaşadıkları hayatı ve ilişkilerini garip bulduğunu söyleyince yamaç ona cyrano de bergerac'ın unutulmaz tiradı i̇stemem eksik olsunu okudu. Yahut zayıflamak mı lazım adım görülsün diye şu meşhur gazetelerde. Rüştü asyalı, edmond rostand'ın cyrano de bergerac eserindeki burun tiradı ve i̇stemem eksik olsun olarak da geçen tiradı harika. Tavşana kaç tazıya tut mu demeli. Her sabah kahvaltıda kurbağa mı yemeli? Onun bunun önünde hep boyun mu eğmeli? Eksik olsun böyle bir şöhret!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama